Skiathos: De nieuwe trekpleister van Griekenland

Skiathos is een prachtig Grieks eiland dat bekend staat om zijn stranden en kristalheldere wateren. De afgelopen weken is dit eiland steeds meer in trek onder vakantiegangers. In deze blog nemen wij u mee naar de mogelijkheden aldaar. Er zijn tal van activiteiten die je kunt doen tijdens een vakantie op Skiathos, zoals

  1. Strandhoppen: Het eiland heeft meer dan 60 stranden, waaronder Koukounaries Beach, Lalaria Beach, en Banana Beach.

  2. Watersporten: Skiathos biedt vele mogelijkheden voor watersporten, zoals windsurfen, kitesurfen, waterskiën, en jetskiën.

  3. Boottochten: Er zijn verschillende boottochten die je kunt maken vanaf Skiathos naar nabijgelegen eilanden en afgelegen stranden.

  4. Wandeltochten: Skiathos heeft een aantal wandelpaden die je kunt volgen om de prachtige natuur te ontdekken.
  1. Verkenning van de stad: Skiathos-stad heeft een charmante, ouderwetse sfeer en biedt tal van restaurants, bars, en winkels.
  2. Bezoek aan historische bezienswaardigheden: Op het eiland vind je een aantal historische bezienswaardigheden, zoals de ruïnes van Kastro en het klooster van Evangelistria.
  1. Nachtleven: Skiathos heeft een bruisend nachtleven met tal van clubs en bars waar je kunt feesten tot in de vroege uurtjes.

Kortom, er zijn tal van activiteiten te doen op Skiathos, waardoor het een geweldige bestemming is voor een vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *