Overwinteren in Griekenland? Da’s een goed idee!

Met de hoge gasprijzen in Nederland wordt overwinteren in een warmer land steeds aantrekkelijker. Waar kun je het beste overwinteren in Griekenland?

Temperatuur in de winter

De temperatuur in de maanden januari en februari liggen gemiddeld in Griekenland tussen de 15 en 20 graden. Vooral de zuidelijk en oostelijk gelegen eilanden hebben in de winter het meeste kans op mooi weer.

Welke eilanden?

Voorzieningen en etablissementen op kleinere eilanden sluiten in de wintermaanden hun deuren. Het toerisme staat hier op een laag pitje. Als je kennis wil maken met lokale leven, dan is dit een geschikte periode. De dorpen en steden waar over het algemeen de voorzieningen wel operationeel zijn vind je op Kreta, Kos en Rhodos.

Wat kost da?

De prijzen gedurende de winterperiode liggen laag. Voor relatief weinig geld kun je hier een aangename winter doorbrengen. Zeker met de gedachte dat thuis de verwarming dan uit kan.

Tips voor de winter

Nieuw

Vakanties Griekenland

Sol By Melia Cosmopolitan

Vanaf prijs p.p. 682

Een gezellig familiehotel, je voelt je direct thuis;Genieten van gevarieerde buffetten;Service met de grootste glimlach. Boek deze reis direct via Sunweb!

Nieuw

Vakanties Griekenland

Esperides Beach Family Resort

Vanaf prijs p.p. 702

Ruim opgezet familieresort;Roetsjen van de glijbaan;Fijn zwembad met ligbedden;Mooie ligging aan het strand;All inclusive, wel zo makkelijk. Boek deze reis direct via Sunweb!

Nieuw

Vakanties Griekenland

Hotel Pegasos Beach

Vanaf prijs p.p. 710

Sfeervol hotel;Fantastisch uitzicht;Over het strand naar Faliraki wandelen;Genieten van all inclusive. Boek deze reis direct via Sunweb!

Nieuw

Vakanties Griekenland

Hotel Electra Palace Resort

Vanaf prijs p.p. 1,020

Kwaliteit, elegantie en luxe;Twee keer per week à la carte dineren;Paradepaardje van de hotelketen Electra Hotels;Leuke kooklessen om te volgen. Boek deze reis direct via Sunweb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *