Overwinteren in Griekenland? Da’s een goed idee!

Met de hoge gasprijzen in Nederland wordt overwinteren in een warmer land steeds aantrekkelijker. Waar kun je het beste overwinteren in Griekenland?

Temperatuur in de winter

De temperatuur in de maanden januari en februari liggen gemiddeld in Griekenland tussen de 15 en 20 graden. Vooral de zuidelijk en oostelijk gelegen eilanden hebben in de winter het meeste kans op mooi weer.

Welke eilanden?

Voorzieningen en etablissementen op kleinere eilanden sluiten in de wintermaanden hun deuren. Het toerisme staat hier op een laag pitje. Als je kennis wil maken met lokale leven, dan is dit een geschikte periode. De dorpen en steden waar over het algemeen de voorzieningen wel operationeel zijn vind je op Kreta, Kos en Rhodos.

Wat kost da?

De prijzen gedurende de winterperiode liggen laag. Voor relatief weinig geld kun je hier een aangename winter doorbrengen. Zeker met de gedachte dat thuis de verwarming dan uit kan.

Tips voor de winter

Nieuw

Rodos

Agla Hotel

399

Geniet van een 6-, 8-, 11- of 15-daagse zonvakantie op Rhodos in een 4*-hotel incl. vlucht, transfer en ontbijt. Ontdek Griekenland met Traveldeal!

Nieuw

Vakanties Griekenland

Hotel Sunshine Rhodes

519

Verblijf 6, 8, 11 of 15 dagen op Rhodos o.b.v. all-inclusive aan het strand van Ialyssos incl. vlucht. Ontdek Griekenland met Traveldeal!

Nieuw
549

Geniet 6, 8, 11 of 15 dagen in een 4*-resort op Rhodos incl. vlucht, transfer en o.b.v. all-inclusive. Ontdek Griekenland met Traveldeal!

Nieuw

Vakanties Griekenland

Europa Hotel

349

Geniet 6, 8, 11 of 15 dagen van een zonvakantie middenin Rhodos-Stad incl. vlucht en ontbijt. Ontdek Griekenland met Traveldeal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.