Faliraki is een zeer populaire vakantiebestemming op het eiland Rhodos. Jaarlijks trekken vele toeristen uit Nederland naar deze hotspot in Griekenland! De kustlijn wordt gevormd door prachtige zandstranden. Dit in tegenstelling tot aan de westkust van het eiland: daar zijn vooral kiezelstranden te vinden. Daarnaast beschikt Faliraki over vele hotels, bars en restaurants.

Hotel Evita Bay

Bij Evita Bay in Faliraki ga je een rustgevend en ontspannend verblijf tegemoet. Het hotel ligt direct aan het heerlijke zandstrand van Faliraki. Ga liggen op de lekkere bedjes en geniet van het rustgevende uitzicht over zee terwijl je luistert naar het geluid van de golven. Ondertussen maakt de vriendelijke barman je favoriete cocktail. Afkoelen doe je in één van de twee zwembaden. Neem een plons en droog daarna weer op onder de Griekse zon. ’s Avonds schuif je aan bij het dinerbuffet. Geniet van de Griekse maaltijden en bespreek wat je morgen gaat doen. Een dagje naar Rhodos-stad is een echte aanrader. Sluit de dag af met een glaasje ouzo en ga heerlijk slapen in je moderne kamer.

Dit hotel heeft onder andere 2 buitenzwembaden en een buffet restaurant.

Deze prijs is op basis van 8 dagen all inclusive. Let op deze aanbieding is exclusief vlucht en transfer. Verblijven in Evita bay is bijna goedkoper dan thuisblijven!

Kijk hier voor de actuele beschikbaarheid van deze aanbieding.

Boek deze reis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *