Thassos

Vakanties naar Thassos – Griekenland

Het meest complete aanbod vakanties naar het zonovergoten Thassos. Ons doel is dat het boeken van uw reis zo aangenaam en voordelig als mogelijk verloopt. Uw vakantie naar Griekenland boekt u op griekenlandboeken.nl. Waarom Griekenland? Dit is het land met de eeuwenoude geschiedenis. Het land van de prachtige witte dorpjes waar de zon altijd schijnt. Waar zee en strand altijd dichtbij zijn, en waar cultuur echt nog bestaat. We love it!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Over Griekenlandboeken.nl

Griekenlandboeken.nl is een jong en dynamisch bedrijf dat continu zorgt voor een actueel aanbod van de mooiste vakanties in Griekenland. Uw perfecte Griekenlandreis is op griekenlandboeken.nl al begonnen! Onze medewerkers zijn druk bezig om voor u op een objectieve en overzichtelijke manier inzicht te geven bij uw zoektocht naar de mooiste bestemming voor de beste prijs.

Wij maken optimaal gebruik van de kracht van het internet en zorgen dat touroperators en vakantieaanbieders concurrerend blijven en komen zodoende met de scherpste deals voor u. De kracht van ons bedrijf is dat wij u als consument centraal stellen, op basis van uw reiswensen kunnen wij altijd de beste deal aanbieden.

Waarom Griekenland?

Het mediterrane klimaat zorgt ervoor dat je zowel in de zomer als in het naseizoen kan genieten van een heerlijke vakantie in het mooie Griekenland. De maanden juli en augustus zijn de maanden waarin de zon zich het meest laat zien. Griekenland heeft dan ook het warmste klimaat van de Zuid-Europese landen.

Heb jij je koffer al ingepakt? Waan jij je al met een cocktail aan een van ‘s werelds mooiste stranden? Lekker dwalen door de pittoreske dorpjes en genietend van het uitzicht over de schitterende olijfgaarden. Wat een heerlijk idee! Boek snel uw zonvakantie naar Griekenland op griekenlandboeken.nl. Ons webcareteam helpt u graag met al uw vragen, gaat u daarvoor naar onze contactpagina.

Wist u dat?

  • Op elke plek in Griekenland ben je nooit verder dan 140 km van de kust.
  • Het Griekse eiland Santorini is meerdere keren uitgeroepen tot het mooiste eiland ter wereld.
  • Het is niet gebruikelijk om fooi te geven in Griekenland
  • Athene is ruim 7.000 jaar geleden gesticht en is daarmee een van de oudste steden ter wereld.
  • Het geloof in Griekenland is overwegend Grieks-orthodox, ruim 95% van de bevolking hangt deze stroming aan.
  • In Griekenland schijnt gemiddeld 250 dagen per jaar de zon. Dat is bijna 70%.

Alvast een hele fijne (zon)vakantie

-team Griekenlandboeken.nl

De meeste mensen zullen Santorini bestempelen als het mooiste eiland van Griekenland. Als er een van de eilanden idylisch en fotogeniek is, dan is het Santorini wel.

Het is een bergachtig land. Griekenland staat vooral bekend om z'n stranden, eilanden, het eten en de rijke geschiedenis.

Kos heeft met 24oC en 8 zonuren per dag de hoogste temperatuur en de meeste zon.

Je loopt er heerlijk zonder jas, met temperaturen rond de 15 tot 18 graden en veel zon.

Afhankelijk van de gekozen reis kunnen er ook nog extra activiteiten zijn inbegrepen. Wij hebben All Inclusive aanbiedingen naar Griekenland al vanaf € 308 p.p voor een 8-daagse vliegreis.