Nieuw

Vakanties Griekenland

Acandia Hotel

Vanaf prijs p.p. 709
Vanaf prijs p.p. 1,376
Nieuw

Vakanties Griekenland

Africa Hotel

Vanaf prijs p.p. 506
Nieuw

Vakanties Griekenland

Akti Imperial

Vanaf prijs p.p. 929
Nieuw

Vakanties Griekenland

All Senses Ocean Blue

Vanaf prijs p.p. 685
Nieuw

Vakanties Faliraki

Amada Colossos Resort

Vanaf prijs p.p. 852
Nieuw

Vakanties Griekenland

Amada Colossos Resort

Vanaf prijs p.p. 933
Nieuw
Vanaf prijs p.p. 1,576
Nieuw

Vakanties Griekenland

Ambassador Hotel

Vanaf prijs p.p. 299
Nieuw

Kalithea

Anar Villas

Vanaf prijs p.p. 1,298
Nieuw

Vakanties Griekenland

Angela Hotel Downtown Rooms

Vanaf prijs p.p. 526
Nieuw
Vanaf prijs p.p. 406

De mooiste vakanties naar Rhodos

Rhodos is een van de grootste eilanden van de Dodekanesos eilandengroep in Griekenland, gelegen in de Egeïsche Zee. Het eiland staat bekend om zijn indrukwekkende historische bezienswaardigheden, prachtige stranden, helderblauwe wateren, en het unieke culturele erfgoed. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie aan het strand, actief bezig wilt zijn met wandelen of watersport, of op zoek bent naar culturele bezienswaardigheden, Rhodos heeft iets voor iedereen.

Onze vakantiepakketten bieden accommodatie in verschillende delen van het eiland, waaronder populaire toeristische bestemmingen zoals Rhodos-Stad, Faliraki en Lindos, maar ook minder bekende, rustige plekken voor degenen die op zoek zijn naar een meer ongerepte vakantieervaring.

Vanaf uw accommodatie kunt u heerlijk ontspannen op een van de vele prachtige stranden, zoals Anthony Quinn Bay, een paradijs voor duikers en snorkelaars, of Tsambika Beach met zijn helderblauwe water en fijn zand. Of ga op avontuur en ontdek de prachtige natuur, waaronder het Akramytis kloof en de beeldschone wandelpaden in het natuurreservaat van Rhodos. Voor degenen die op zoek zijn naar wat actie, zijn er ook tal van watersportmogelijkheden, zoals windsurfen, kitesurfen en zeilen.

Rhodos stad zelf is een waar historisch en cultureel kijkje waard, met haar prachtige architectuur, een indrukwekkende vesting, en historische monumenten zoals het Grand Master Palace en het Oude stadsmuur.

Onze vakantiepakketten zijn geheel aan te passen aan uw wensen, dus of u nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie aan het strand, of een actieve vakantie vol avontuur, wij kunnen u helpen uw droomvakantie naar Rhodos te realiseren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het samenstellen van uw vakantie. Wij kijken ernaar uit om u te helpen de vakantie van uw dromen te boeken naar het prachtige eiland Rhodos.